04/03/2012

Els cromos: Rita Barberà, Fernando Alonso, Noa, ICV

1 min

RITA BARBERÁ Per primer cop des que és alcaldessa de València, ahir no va poder seguir la mascletà des del balcó de l'ajuntament a causa de les xiulades i escridassades de mig miler de manifestants que, amb pancartes i llibres, i desafiant la megafonia oficial a tot volum, van reclamar una educació pública i de qualitat.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

FERNANDO ALONSO El pilot de F-1, seguidor del Madrid i l'Oviedo, era ahir a la llotja del Camp Nou per seguir els rivals dels seus dos equips, el Barça i l'Sporting. Tot i que portava xandall, se'l va deixar passar.

NOA La cantant israeliana ha parlat "seriosament" amb Joan Manuel Serrat per gravar junts un disc en castellà. Admiradora del cantautor del Poble-sec, Noa espera que Serrat trobi un forat en la seva agenda per poder iniciar el projecte.

ICV Un militant d'Iniciativa per Catalunya, Sergi Contreras (el Vendrell, 1983) va ser elegit ahir president del Consell Nacional de la Joventut. Prové del món dels esplais i des de l'any 2006 treballa a l'Escola Lliure El Sol, del Moviment Laic i Progressista.

stats