21/06/2011

Roberto Holz

1 min
Roberto HOLZ

Em llevaré, com cada dia, d'hora, al voltant de les 7.20. El primer que faré serà despertar els meus fills, l'Enzo, de 4 anys, i la Marina, d'un any. Després de dutxar-me prepararé l'esmorzar familiar. Acostumo a prendre musli o sopa de miso , un plat que em va recomanar la cuinera de l'Sting, quan el cantant va fer una estada a l'Hotel Arts de Barcelona. Portaré els nens a l'escola a les nou i, mitja hora després, aniré al Mercat de la Boqueria. Allà he quedat amb un grup de persones que fan un curset de gastronomia amb mi. Els aconsellaré en les compres i segurament no hi faltaran dos productes que m'agraden molt: l'espàrrec blanc i les cireres. A les 10.30 anirem a l'hotel i cuinarem un primer plat, un segon i unes postres. El curset canviarà una mica la meva rutina, però igualment a les quatre he d'anar a la reunió amb tots el cuiners que formen part del meu equip, 49 en total. Després dedicaré bona part de la tarda a tasques de planificació, controlaré que tot funcioni bé als diferents restaurants de l'hotel. També tindré reunions amb futurs clients. Intentaré aconseguir que la meva jornada s'acabi a les nou de la nit i marxaré a fer exercici. Això si no passa res d'inesperat, perquè recordo que un cop un client ens va demanar angules un Cap d'Any. Ens va costar molt trobar-les amb tan poc temps. Finalment, va ser el plat més car que he cuinat a la vida: 5.000 euros li va costar. A les 22.30 arribaré a casa amb ganes de descan sar i poca gana. De fet, no sopo mai.

stats