03/10/2011

Els cromos: Carme Ruscalleda, Oriol Pujol, Pedro J. Ramírez

1 min

Carme Ruscalleda L'única cuinera del món amb 5 estrelles Michelin sol fer vacances al novembre per visitar el seu restaurant de Tòquio. Aquest any, però, abans anirà als EUA a fer una conferència a Harvard. La cuina catalana s'obre pas al món, i no només gràcies a Ferran Adrià.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Oriol pujol L'aplaudímetre del congrés d'ERC d'aquest cap de setmana ha registrat fenòmens curiosos, com ara una sobtada pujada quan va ser esmentada la presència del representant de CDC, Oriol Pujol, que fins i tot es va aixecar i va saludar la concurrència. Per la resta, tot normal: algun xiulet per al PP, calorosa acollida al representant abertzale i educada fredor amb Quim Nadal (PSC).

Pedro j. Ramírez El director d' El Mundo va replicar ahir amb un tuit l'article que li dedicava Sebastià Alzamora a l'ARA. " Menudo necio. Empieza diciendo que me he construido una casa en Mallorca. Tenía 25 años cuando la compré. No paso de ahí" . Però sobre l'idil·li, tan graciosament retratat per Alzamora, entre l'edició balear del diari de Pedro J. i l'executiu de José Ramon Bauzà, ni una paraula.

'Pa negre'. Alguns exemplars del DVD de la pel·lícula dirigida per Agustí Villaronga que ahir es venia amb el diari La Vanguardia incloïen a l'interior publicitat per subscriure's a l'ARA, que ja el va oferir als seus lectors fa sis mesos. Celebrem que els estocs trobin sortida, i esperem haver captat algun nou subscriptor.

stats