06/09/2011

Sí: Muriel Casals, Salvador Alemany. No: Miguel Ángel Gimeno, Angela Merkel.

1 min
Sí: Muriel Casals, Salvador Alemany. No: Miguel Ángel Gimeno, Angela Merkel.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Muriel Casals

La presidenta d'Òmnium Cultural s'ha situat al capdavant, un cop més, de la mobilització per defensar el model català d'immersió lingüística, que pateix un nou atac arran de la interlocutòria del TSJC. Casals posa la legitimitat democràtica per davant de la llei.

Salvador Alemany

El president d'Abertis no ha volgut despistar. El grup de gestió d'infraestructures ha renunciat a la gestió de Barajas i ha optat per concentrar els seus esforços en la del Prat. El grup català expressa així quina és la seva inequívoca aposta.

No

Miguel Ángel Gimeno

Que s'equivoquin els polítics sobre l'abast d'un text judicial pot fer pena, perquè sovint, al darrere, si no hi ha càlcul polític hi ha ignorància. Però que en una qüestió cabdal com és la immersió lingüística es rectifiqui a si mateix un senyor president del TSJC clama al cel.

Angela Merkel

La gestió dubitativa i a remolc dels esdeveniments exhibida en la crisi del deute per part de la cancellera alemanya no tan sols li passa factura a la construcció europea sinó que també es tradueix en derrotes a les urnes per a la CDU.

stats