13/03/2012

Els cromos: V. Sánchez Arminio, Mikimoto, Andreu Mas-Colell

1 min

V. Sánchez Arminio. El president del Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Espanyola es va trobar ahir al matí a l'aeroport de Santander amb els seguidors del Barça que tornaven a casa. Ell volava cap a Madrid. Els culés li van retreure amistosament la denúncia a Gerard Piqué. Al final es van acabar fent fotos plegats.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mikimoto. El periodista Miquel Calçada reapareixerà dimarts que ve. No en pantalla, però sí en públic... i en el camp polític. Ho farà a la seu de CatDem, la fundació de CDC que dirigeix l'historiador Agustí Colomines, per presentar el llibre Sense Espanya. Balanç econòmic de la independència , amb els autors de l'obra, els professors d'economia Modest Guinjoan i Xavier Cuadras.

Andreu Mas-Colell. El conseller d'Economia es va servir de la seva mare per explicar millor els sistemes de càlcul del dèficit fiscal. En referir-se al còmput de les despeses ministerials en relació a Catalunya, va explicar la dificultat de calcular la incidència d'un museu com el Prado. Per afegir tot seguit, amb murrieria: "Ja ho deia la meva mare. Val la pena anar a Madrid per visitar el Prado".

stats