15/05/2011

Sebastià Alzamora

1 min
Sebastià Alzamora

AVUI Al MIGDIA he quedat amb l'Anthony Garner -dibuixant, caricaturista i puto amo de l'ofici d'il·lustrador- al bar La Confiteria, una meravella de local modernista que es troba al carrer de Sant Pau, a tocar de la Ronda de Sant Pere. Allà, a la una del migdia, tenim un bolo molt bonic: resulta que l'Anthony té una col·lecció ben extensa de retrats-caricatures d'escriptors de la literatura universal, i a partir d'avui tindrà penjada una exposició d'aquests retrats a La Confiteria. Per la meva banda, he fet una tria d'una desena d'aquests autors, i a partir de la una del migdia faré una lectura de textos seus. Thomas Mann, Salvador Espriu, Fernando Pessoa, Pere Quart, Francisco de Quevedo, Pablo Neruda, Màrius Torres, James Joyce, Franz Kafka i, fins i tot, un tal William Shakespeare. Com podeu veure, aquí no ens estem de res.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Es tracta d'una mena de lectura-inauguració, doncs, inserida dins el programa d'actes del Barcelona Poesia. L'Anthony li ha posat un títol suggestiu, Poesia, prosa i nariguts , que es fa càrrec del fet obvi que allà s'hi llegiran textos escrits en vers i d'altres que són redactats en prosa. Pel que fa als nariguts , que suposo que s'han de dir nassuts o nassarruts , no cal dir que som nosaltres. Ah, tots els lectors de l'ARA hi són molt especialment convidats.

Per acabar el dia, a mitja tarda, després de dinar amb bons amics, agafaré un vol cap a Mallorca. Però això ja és una altra història...

stats