25/01/2012

Set proves que ets davant d'un líder de veritat

1 min

U. Sap on va i treballa per anar-hi. Controla de forma obsessiva tots els aspectes per no perdre's pel camí, i assumeix sense por que a vegades s'ha de ficar també on no el demanen, ser incòmode, exercir d'entrenador de l'afició i marcar-li la posició al camp.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Dos. Cultiva de forma perfeccionista el coratge i la prudència, per fugir de la prepotència i la covardia, dos estats que hem alternat de forma ridícula amb resultats nuls.

Tres. És un bon comunicador, però no un xerrameca: acompanya les paraules amb fets. No sermoneja de forma ambigua, concreta la tàctica fins a l'últim detall. Primer ho fa, després ho explica. Sembla teòric però és absolutament pràctic.

Quatre. Per coherència no diu el que volem sentir sinó el que sent que ha de dir. És cert que el que diu està molt pensat, però et convenç perquè ha dit el que pensa.

Cinc. Com a bon guanyador, sap que la prioritat no és guanyar. És fer tot el que cal per guanyar. Per això qui li fa cas hi surt guanyant sempre i, a més, sovint guanya.

Sis. Vessa il·lusió, vocació, passió i entrega. Quatre virtuts selectives, perquè sedueixen talents similars i són incompatibles amb els oposats.

I set. La seva gran virtut no és com encerta, sinó com rectifica. La crida a l'afició per no repetir un cas Figo és una invitació a aprendre dels errors. La crispació és de perdedors, preferim la victòria.

stats