30/10/2011

Sexe amb Bárbara Rey

2 min

Divendres a la nit a Sálvame la periodista del cor Chelo García Cortés es va deixar connectar a la màquina de la veritat per contestar preguntes absurdes. Des que aquesta senyora ha canviat de bàndol i ha fitxat per Telecinco està aguantant (suposo que per condicions de contracte ben remunerades) un linxament per part de la resta de col·laboradors de Sálvame, els quals la consideren una traïdora mala pècora que els vol prendre la cadira.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Chelo García Cortés, que presumeix de ser una veterana en l'ofici i s'atribueix una categoria professional a part per sobre de la resta de mortals, ara s'arrossega pels platós deixant-se fer fins i tot preguntes de caire sexual connectada a un polígraf. Deuen ser coses de la crisi.

És evident que cada vegada aquests del cor tenen menys ganes de treballar. Si abans havien de pescar famosos pel carrer i descobrir-ne els embolics, ara s'ho fan tot entre ells. Es passen el dia tancats en un plató i es busquen els draps bruts els uns als altres. Igual que en el periodisme en general molts professionals es dediquen a omplir els seus programes o els seus articles amb la morralla que llegeixen a Twitter (ràpid, fàcil i molt popular) aquests altres esbomben la seva pròpia vida, tips d'empaitar folklòriques.

Divendres el hit de la nit va ser la següent pregunta: "¿Has mantenido en alguna ocasión relaciones sexuales con Bárbara Rey?" La periodista va respondre que no. L'experta en el polígraf (una tal Conchita) va declarar que mentia. I Chelo García Cortés va afegir: "De esta respuesta no pienso matizar nada". Va deixar clar, per tant, que havia mentit amb l'absoluta voluntat que qui revelés la veritat fos l'aparell.

El plató de Sálvame es va convertir en un galliner. Kiko Matamoros fins i tot es va aixecar per aplaudir-la dient: "¡Olé, olé, porque hace treinta años Bárbara Rey estaba cañón!" I a tots ens va quedar clar que entre uns i altres la vida de la Bárbara Rey era un no parar.

stats