03/02/2012

Els cromos: Shakira, José Ignacio Wert, Artur Mas

1 min

Shakira. Ahir va ser l'aniversari de Shakira i de Piqué. Tots dos van néixer el mateix dia, amb 10 anys de diferència. La cantant en complia 35, i el central del Barça, 25. Que tots dos siguin del 2 de febrer explica la celebració que ha fet Piqué en algun dels seus gols: aixecar dos dits de cada mà simbolitzant el número 2.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

José Ignacio Wert. El ministre d'Educació i Cultura va voler sorprendre ahir els diputats catalans de la comissió de cultura del Congrés parlant-los en català. L'intent, bastant reeixit, no va arribar a un minut i va servir per respondre al diputat d'ERC Joan Tardà, que li havia preguntat, entre altres coses, per la tauromàquia.

Artur Mas. El president de la Generalitat va aprofitar el viatge a Madrid de dimecres per, entre altres coses, reunir-se ahir al matí amb els corresponsals de la premsa estrangera que treballen a Madrid. En acabat, i abans d'agafar l'avió, va optar per dinar en un restaurant pròxim al Congrés de Diputats. Allà va coincidir, per atzar, amb el president de la Diputació de Barcelona, el convergent Salvador Esteve, també de viatge de feina a la capital espanyola.

stats