23/06/2011

"Sin Tino soy nada"

1 min
"Sin Tino soy nada"

Ara resulta que els del grup de música Amaral s'han sentit utilitzats perquè en Rubalcaba ha citat la frase d'una cançó d'ells. Una frase nova que, sens dubte, passarà als anals de la poesia. "Sin ti no soy nada". No la tradueixo perquè se'n perdria el matís i perquè per fer-ho en condicions necessitaria una beca de l'Institut Cervantes (es veu que en tenen unes quantes). I perquè no vull que els d'Amaral se sentin utilitzats de nou.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

D'acord. Preferiria anar a les mines de Sibèria que haver d'anar a un concert d'Amaral. I, d'acord, només hi ha una cosa que em sembli pitjor que veure un concert d'Amaral: veure un concert d'Amaral amb els de La Oreja de Van Gogh de teloners. Però em fa patir que se sentin utilitzats. El guitarrista del grup (el que no es diu Amaral de cognom, vaja) ha dit: "No faré una revolució amb un disc, però almenys no m'utilitzis". Estic d'acord que no farà una revolució amb un disc (si no és que el faci servir per llançar-lo al cap d'un antidisturbis) però em commou que se senti utilitzat perquè un polític ha dit "Sin ti no soy nada".

Per això, per acabar amb el seu dolor, he pensat que a partir d'ara, en Rubalcaba pot citar la frase d'un artista de la mateixa vàlua que Amaral i que -anys abans- ja cantava una frase semblant. Em refereixo a Eros Ramazzotti, autor de Nada sin ti . A més a més, la lletra és molt més bona. Qui no recorda aquell: "Voy al cine, no lo veo. Abro un libro, no lo leo"?

stats