02/01/2012

Els cromos: Soraya Sáenz de Santamaría, Alfredo Pérez Rubalcaba, María José Catalá

1 min

SORAYA S. DE SANTAMARÍA El canvi de govern a la Moncloa es comença a notar en petits detalls. Després de la compareixença pel consell de ministres, la vicepresidenta es va quedar una estona conversant amb els periodistes, com feia també María Teresa Fernández de la Vega, amb una diferència: abans la seguretat era molt discreta, i divendres fins a 5 agents envoltaven la vicepresidenta.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

ALFREDO PÉREZ RUBALCABA L'exvicepresident espanyol va fer el primer pas per poder liderar el PSOE en un acte a la seu de la UGT. La sala no jugava a favor: és un auditori que va quedar petit (Rubalcaba va haver de demanar disculpes als que estaven drets), calorós (es va haver de treure l'americana) i, sobretot, amb una pèssima cobertura 3G, essencial perquè els periodistes poguessin enviar còmodament les seves cròniques.

MARIA JOSÉ CATALÀ La nova consellera d'Educació del País Valencià no és de les veus del PP valencià més bel·ligerants amb la llengua. Malgrat això, és significatiu que en un acte electoral de les municipals demanés disculpes per parlar català: "Demano disculpes per si en algun moment em passo al valencià, però és la meva llengua materna. Tinc aquest defecte. Si ho faig, demano perdó". No calia...

stats