31/01/2012

Spanair: apareguts i desapareguts

2 min

Una de les coses més fascinants del cas Millet són els desapareguts necessaris. Sí, sí, Millet i Montull tenen la culpa de tot, molt bé. Però, i els arquitectes que certificaven les obres de remodelació del Palau pel doble del preu real, què? Sí, perquè si ells deien que valia 10, els que pagaven en donaven 10 i si ells deien que valia 20, en pagaven 20. I si resulta que en valia 10 i ells deien que en valia 20, ¿alguna coseta tenen a dir sobre aquesta diferència, no? Doncs amb Spanair també trobo una quants desapareguts amb coses a dir.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Quin govern va donar el vistiplau a l'operació? Quin govern va avalar el projecte? Quin govern va decidir les injeccions de diner públic? ¿No haurien de sortir els senyors Montilla, Carod-Rovira i Saura a donar explicacions? No estic dient que siguin responsables de res, ni que en tinguin la culpa. Ni tampoc que CiU n'estigui al marge, que aquesta és l'altra: ¿no hauria de sortir el president del meu país en roda de premsa a donar explicacions? I què vol dir donar explicacions ? Coi, exactament això, explicar. S'han donat milions d'euros que són seus de vostè i meus de mi a un projecte que ha fracassat i ningú surt a explicar-nos res. Els coresponsables polítics d'una fallida han de donar explicacions.

Però deunidoret també els apareguts. Vueling i Ryanair queixant-se dels ajuts públics rebuts per Spanair!!! Hoooome!!! ¿Precisament ells? Però, ¿que es pensen que no tenim memòria? Escolti, que fa dos dies Ryanair deia que se n'anava de Girona i de Reus si la Generalitat no li donava calés. Bé, i sobre Vueling, ni amb la Wikipedia sencera en tindríem prou per explicar-ho tot. Ara, que la gran aparició estel·lar és la informació que estan donant del cas Spanair mitjans de comunicació pertanyents al mateix grup empresarial que una de les companyies citades. Ei, que tots defensem qui ens paga però, hoooome!!!, dissimulin una miqueta...

stats