08/11/2011

Els cromos: Antoni Vives, Laia Ortiz, ERC, Josep Piqué

1 min

Antoni Vives. El tinent d'alcalde de Barcelona va trobar ahir al barri de la Teixonera una contrincant difícil. Després de donar explicacions a una veïna i fer-li un petó, la dona va girar la cara i va seguir amb els retrets: "Ja no em crec res", va dir.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Laia Ortiz. Les números 2 i 6 de la llista d'ICV-EUiA per Girona, totes dues del PSUC-ViU -partit integrant d'EUiA-, van rebutjar ahir un punt del programa de la coalició que reclama la regulació de la prostitució i que la número dos per Barcelona, Laia Ortiz, va presentar diumenge.

ERC. La coalició ERC - RCat - Catalunya Sí ofereix a la seva web l'opció d'enderrocar la "Comunitat autònoma de l'imperi espanyol" i edificar en el seu lloc la "República socialista soviètica de Catalunya."

Josep Piqué va fer ahir esforços perquè no es notés que el convidat al Cercle d'Economia era, com ell, un expresident del PP català. Piqué va mantenir distàncies amb Jorge Fernández Díaz que, davant de tanta fredor va intentar trencar el gel dient-li "amic" a l'exministre d'Aznar.

stats