01/12/2011

Tu rai, que t'ho passes bé...

2 min

Tanquen la tele i la ràdio de l'Hospitalet, perquè "en temps de crisi no són sostenibles ni prioritaris". Seixanta persones se'n van al carrer, tot i que, per alguna raó, quan s'acomiaden peons d'un mitjà de comunicació hom no sent tanta empatia com quan s'acomiaden, posem pel cas, forners. Els que fan l'ofici d'entretenir-nos (els pallassos, els músics, les prostitutes...) tota la vida s'han sentit dir allò de "Que bé que t'ho passes, hauries de pagar per treballar!" i figura que, genèticament, estan programats per passar gana i penúries. Sens dubte, l'Hospitalet té altres prioritats (el casal d'avis, per exemple, deia l'alcaldessa) i els ciutadans poden viure sense tele i ràdio locals. Per la seva banda, els treballadors es queixen, segons llegeixo, del fet que en època de vaques obeses no es filés prim a l'hora de pagar sous a càrrecs assessors, d'aquests que fan bonic. Conec el cas d'un alt càrrec que va cobrar una pasta llarga per posar en marxa una ràdio municipal. I aviat es va veure que l'única ràdio que havia posat en marxa a la vida era la del seu cotxe. Però això són figues d'un altre Caprabo.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

En tot cas, el que trobo molt emotiu, de la notícia, són les paraules de l'alcaldessa de l'Hospitalet. Ha dit que ara "el consistori estudiarà nous mitjans de comunicació via internet" i ha avançat que ella té Facebook i Twitter.

Doncs sí senyor. Amb dos mugrons. La pena és no haver-hi pensat abans. Si tens Facebook i Twitter per què dimonis vols una ràdio i una tele amb periodistes? Tu mateixa pots informar el poble de les rodes de premsa que facis o de qui pronunciarà el pregó de la festa major. Si tens temps, ho publiques al Facebook. I si no, en fas una piulada. Perquè ¿què són una ràdio i una tele locals sinó un instrument al servei del consistori, no?

stats