24/12/2011

ELS CROMOS: URDANGARIN, INFANTES, JOAN TARDÀ

1 min

URDANGARIN La casa d'apostes William Hill paga 5 euros a 1 la possibilitat que el rei Joan Carles mencioni el cas Urdangarin en el seu discurs de Nadal. És un preu més elevat del que es paga perquè el Madrid guanyi la Champions.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

INFANTES La casa reial ha confirmat que les infantes Elena i Cristina no assistiran a l'acte solemne d'obertura de les Corts espanyoles dimarts que ve. És el primer acte oficial en què es limita el seu paper després de l'esclat del cas Urdangarin.

JOAN TARDÀ Una vegada més ERC intentarà tramitar al Congrés 100 preguntes dirigides a la casa reial, coincidint la setmana que ve amb l'obertura oficial de les Corts Generals per part del rei. Tradicionalment la iniciativa ha topat amb el veto del Congrés, però aquesta vegada la Casa del Rei s'ha compromès amb la transparència. Caldrà veure, doncs, què fa la nova mesa del Congrés. Per cert, Joan Tardà ja va avançar ahir al Twitter que els tres diputats d'ERC-RCat no pensen assistir a l'acte d'obertura de les Corts Generals amb el rei.

stats