27/10/2011

Els cromos: Umberto Bossi, Esteban González Pons, José Antich, Francisco Villar

1 min

Umberto Bossi. La dona del líder de la Lliga es va jubilar amb 39 anys. Fa, doncs, 19 anys que la senyora Bossi, mestra de professió, cobra puntualment cada mes la pensió de l'estat. Bossi s'ha oposat frontalment a la reforma de pensions proposada per Silvio Berlusconi per donar aire a la pressió financera.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Esteban González Pons va desbarrar ahir i va criticar "la capacitat de coacció" que tindran els futurs diputats que obtingui Amaiur al Congrés.

José Antich. El director de La Vanguardia va trencar a Els matins,de TV3, els papers de l'enquesta del CEO perquè donava un resultat poc versemblant de partidaris de la independència (45,4%). El seu diari, però, els situava al juliol en el 47%.

Francisco Villar. L'exsecretari d'estat de l'Esport i amic de Mariano Rajoy va morir ahir. També se'l considerava padrí polític de Soraya Sáenz de Santamaría. La seva última aparició pública va ser en la presentació de la llista del PP de Madrid, la setmana passada, en què va aguantar estoicament els discursos fins al final.

stats