08/12/2011

Els cromos: Iñaki Urdangarin, Andreu Mas-Colell, Metallica, Rafael Luna

1 min

Urdangarin. El gabinet de premsa de la Casa del Rei va treballar ahir de valent per matisar un teletip d'Europa Press que informava que s'exclouria les infantes de la família reial. Primer apuntaven els mitjans en una llista i després els trucaven un per un.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mas-Colell. Un detall de la roda de premsa a la conselleria d'Economia d'ahir revela el mal estat de les finances de la Generalitat: la senyera que presideix la sala on es van fer les compareixences estava força arrugada. No en tenen ni per a bugaderia.

Metallica. El grup de heavy ha avançat una gira europea prevista per al 2013 al 2012 per por d'un enfonsament de l'economia del Vell Continent, segons The Wall Street Journal. Un mal auguri per a la cimera que comença demà a Brussel·les.

Rafael Luna. El president de la comissió del Parlament que ahir va aprovar la llei òmnibus va trobar que la metodologia utilitzada, una trentena de votacions per agrupar les esmenes, era molt complicada. En cert moment va dir: "Això sembla la loteria de Nadal".

stats