12/03/2012

Visca els nuvis!

2 min

Encara no m'he recuperat d'una de les imatges més dures que he pogut veure en els darrers anys a la televisió. Encara em costa conciliar el son quan hi penso massa. Una parella va acudir al Sálvame en la seva lluna de mel. Ella, visiblement emocionada -de fet no va parar de plorar-, era incapaç d'articular paraula. Mentrestant, el marit explicava que a la seva dona li feia moltíssima il·lusió acudir al plató del programa dels seus somnis i que no s'ho havien pensat dues vegades.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Es tractava d'una jove parella de Cadis que estaven de viatge de noces a Madrid, i es veu que l'espai de Telecinco era un cita obligada i el punt de partida d'un matrimoni que espero que duri molts anys. Ara bé, iniciar una aventura d'aquesta mena al plató de Sálvame no sé si és el millor dels auguris. I això obre una nova via de negoci per a les agències de viatges i determinats programes de televisió. Si una parella de nuvis contractés un viatge de noces, podria incloure una parada obligatòria en un plató. Hi veig futur. Si la parella és especialment hardcore els recomano més el Sálvame deluxe , però. L'horari intempestiu els donaria més de joc i es podria explotar televisivament la passió que encara es palpa en els que s'acaben de casar. Ara bé, si són un matrimoni més intel·lectual, el Pasapalabra és una bona opció.

I no només els nuvis són un bon target per a aquesta mena de viatge. Els que fan 25 anys de casats podrien contractar una visita llampec a La noria . Els que celebrin les noces d'or podrien anar de públic al programa de Maria Teresa Campos, el Qué tiempo tan feliz , per exemple. Hi estarien com a casa. I atenció, perquè no trigarem a veure pares batejant els seus fills al plató d'Ana Rosa Quintana amb el comte Lequio fent un dels seus discursets emotius sobre si una de les convidades és prostituta o no. I tal com està la tele actual tampoc descartaria veure funerals als platós. Visca els nuvis!

stats