05/03/2011

Viure mata

1 min
Viure mata

S'estudia la possibilitat que les ampolles de vi o de licor duguin un cartellet com el dels paquets de tabac, que et faci saber, per si ho ignoraves, que beure perjudica la salut. Si el cartellet és tan lleig i tan gros com el dels paquets de tabac serà per posar-se a plorar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Hi ha etiquetes que només veure-les ja fas salivera. La de l'ampolla del xampany Veuve Clicquot és de color carbassa. A dalt, hi ha la paraula champagne en minúscula, fent forma d'arc, rematada a dreta i esquerra per la paraula Brut en majúscula. A sota, en negreta, Veuve Clicquot Ponsardin i més avall, encara, Reims, France . Si a aquesta ampolla li col·loquen un pegat blanc, a mi que me la portin decantada directament en un gibrell. Qui gosarà posar un pegat a l'etiqueta del mític Petrus (lletres vermelles sobre fons groguenc)?

I el pitjor no és això. El pitjor és que amb la nova moda de posar noms creatius a les ampolles de vi, ja albiro el que acabarà passant. Ho hauran vist a les botigues: hi ha el vi El Perro Verde, hi ha el Viña al Lado de la Casa i hi ha el Cuatro Quilos. Però és que també hi ha el Cojón de Gato, el Gran Cerdo, el Le Vin de Merde, el Fat Bastard i, fins i tot, el Qué Bonito Cacareaba. Per tant, suposo que la creativitat no s'aturarà i ben aviat, aprofitant la nova normativa, sortirà un enòleg creatiu (d'aquests que diuen que fan un vi "molt xulo") i en un atac de genialitat batejarà el seu vi (un vi amb aromes molt agradables de fruites del bosc) amb el nom de Beure Perjudica la Salut. Ai.

stats