15/10/2011

¿Vol instal·lar l'actualització?

2 min

Una nova versió del seu sistema operatiu està disponible. Si desitja instal·lar-la cal que primer llegeixi aquest text amb atenció. La nova actualització s'adapta millor a les seves necessitats i li permet prescindir d'aplicacions tan inútils com un rebobinador de devedés. Ja no li caldrà perdre hores organitzant els seus contactes. Ara ho faran sols en funció dels interessos de l'usuari. Fins al dia d'avui, vostè ja ha estat prou pendent dels altres, i així li ha anat. El nou sistema operatiu li permetrà classificar clarament qui s'adreça a vostè per amistat i confiança i qui ho fa per estricte interès.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

També descobrirà els avantatges i les millores del nou sistema de notificacions. Les incidències quotidianes no li impediran continuar la tasca que estigui fent. Quan es concentri en qualsevol feina que vostè consideri important, res no el destorbarà. Tant se val que tingui peus plans, mans tortes, problemes amb un amic o una hipoteca que heretaran els seus besnéts. Les calamitats domèstiques i quotidianes quedaran arraconades mentre vostè desenvolupi la tasca principal, ja sigui una operació de neurocirurgia com posar-li les banyes a la seva parella. Només una petita veu al fons de la seva consciència li recordarà que hi ha adversitats i contratemps que haurà de solucionar quan enllesteixi.

Però la gran novetat de l'actualització del seu sistema operatiu és l'accessibilitat de totes les aplicacions per enllaçar amb el núvol. Allà hi podrà emmagatzemar qualsevol informació, objectiu, somni, desig o record que vulgui retenir per sempre. I per descomptat, sempre que ho desitgi podrà estar en un núvol. Per últim, hem advertir-lo que la instal·lació del nou sistema operatiu pot durar més d'una hora. Concretament, tota una vida. ¿Vol instal·lar l'actualització? ¿Acceptar o cancel·lar?

stats