22/02/2012

Els cromos: Xavier Bosch, Xavi Hernández, Alfons López Tena, Lluís Pasqual

1 min

Xavier Bosch. El pacte de pressupostos entre CiU i el PP es va gestar a l'Hotel Neri, el mateix on Xavier Bosch situa les reunions secretes de l'alcalde de Barcelona a la novel·la Homes d'honor . Ara la realitat ha cremat aquest escenari de ficció d'una novel·la que en un mes ja té la tercera edició a punt i que tot just avui apareix en castellà, editada per Destino.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Xavi Hernández. El migcampista del Barça va assegurar ahir que veu els partits del Madrid però que no segueix gens ni mica el que diu Mourinho. No es perd gaire cosa. Ahir l'entrenador blanc va deixar anar un altre dels seus exabruptes, aquest cop contra la UEFA pel partit amb el CSK: "I aquests maricons no diuen amb quina pilota es juga?" Al final va ser blanca i va entrar un cop a cada porteria.

Alfons López Tena. El diputat de SI va fer saber ahir al Parlament que les seves simpaties amb els estudiants de l'Institut Lluís Vives de València tenen un component personal: ell va ser alumne del centre.

Lluís Pasqual. El director del Teatre Lliure va marxar ahir abans que acabés la roda de premsa de presentació de Coriolà , un Shakespeare dirigit per Àlex Rigola que s'estrena el 23-F a Salt i que el 8 de març arribarà a Barcelona. Per què? Doncs perquè havia d'anar a Madrid "a buscar diners, com tothom". Hi ha coses que no canvien mai?

stats