22/05/2012

XAVIER ESTIVILL

1 min
XAVIER  ESTIVILL

EM LLEVARÉ COM SEMPRE a tres quarts de set i marxaré cap a la piscina del costat de casa. Cada dia vaig a nedar mitja hora. L'esport és molt important per mantenir sa el nostre cervell. Quan acabi, compraré el diari i tornaré cap a casa per esmorzar. Un kiwi, cereals amb iogurt i un cafè amb llet de soja sense sucre és el que menjo cada matí. Els hàbits alimentaris també són molt importants per prevenir l'envelliment del cervell. El secret és seguir una dieta que ens aporti menys calories de les que cremem al llarg del dia. Amb la panxa plena, marxaré cap al Centre de Regulació Genòmica (CRG), on m'esperen tres reunions de feina consecutives. Avui hauré de dinar ràpidament abans de les dues a la cafeteria del Centre, però habitualment ho faig al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. Quan acabi, m'espera una altra reunió de feina abans de començar a preparar amb la Mercè Boada el cafè científic sobre l'envelliment del cervell d'aquesta tarda. Ens hi posarem a dos quarts de quatre i intentarem que la xerrada que farem a les set sigui el més planera i entenedora possible. Finalitzat el debat, m'espera un sopar de feina per preparar la conferència Barcelona-Pittsburgh que se celebrarà aquests dies a la capital catalana. Quan acabem, tornaré cap a casa i intentaré trucar a la meva mare abans d'anar a dormir com faig cada dia que no la puc anar a veure. Ella pateix la malaltia de Parkinson, precisament una de les malalties que intento combatre dia rere dia des dels laboratoris.

stats