05/01/2011

La consellera desconeguda

1 min
Fernandez, Justicia

Em dic Pilar Fernández Bozal (es veu que els amics em diuen Pili) i sóc la nova consellera de Justícia. Per entendre'ns, seria l'Afellay del govern Mas. Vaja, que tothom en parla, però ningú sap quina cara posar al nom. De fet, quan van nomenar-me, els mitjans només tenien una foto meva que no era exactament de la primera comunió, però podria semblar-ho.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

I ara vostè es deu preguntar ¿com és possible que parlin tant d'una persona com jo, que podria passejar pel carrer sense que em reconegués ni el 0,01% de la població? I encara més: ¿com és possible que sense haver obert boca des que sóc al càrrec, la meva prosa legal sigui la més coneguda i difosa de tot el Govern? Doncs, sap què passa? Que quan tot allò d'Arenys de Munt, jo era la màxima representació de l'advocacia de l'Estat a Catalunya i, exercint aquesta funció, sembla que vaig redactar personalment dos dels recursos en contra de la consulta. Hi escrivia coses com que el referèndum afectava "la integritat territorial de l'Estat i la sobirania nacional" (nacional espanyola, per descomptat), cosa que generava "un perjudici per a l'estabilitat social i política", o el comparava amb les decisions dels ajuntaments bascos d'acollir capelles ardents de terroristes d'ETA.

Amb aquests antecedents, els catalans es pregunten què coi hi foto jo en aquest govern. En això coincideixo amb els catalans, veu. I miri que el dubte té fàcil solució. Només caldria comparèixer en roda de premsa i explicar-me. A veure si algú té la idea.

stats