26/09/2011

Els cromos: Monumental, Felipe Massa, Varsòvia, toros

1 min

MONUMENTAL Alícia Sánchez-Camacho encapçalava l'amplíssima delegació del seu partit a la cursa de la Monumental, on també hi havia l'alcalde de Badalona, Albiol, que per alçada no passa desapercebut.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MASSA va retreure a Lewis Hamilton amb ironia davant les càmeres i amb un fuck you quasi íntim que li fes punxar una roda a la cursa d'ahir.

VARSÒVIA No hi havia cap pacte militar per ressuscitar, tot i que més d'un dels periodistes d'alt nivell que la setmana passada va participar en el viatge a Polònia organitzat per la representació de la CE a Barcelona per la presidència polonesa de la UE tenia molts records dels temps com a reporter en plena Guerra Freda. I entre tots, un Lluís Foix, ple de coneixements i de fina ironia, exercint merescudament de degà.

TOROS A l'empresa que gestiona la Monumental se li va acumular la feina d'atendre la premsa, i mentre alguns mitjans hi entraven de tres en tres, el periodista de l'ARA a qui l'oficina de premsa havia permès acreditar oficialment al final va haver de veure els toros des de la barrera. La barrera de fora de la plaça. Segur que va ser un error involuntari.

stats