09/04/2012

Els cromos: Sergio Ramos, Valenciano, Titanic

1 min

Sergio Ramos. El defensa del Madrid ha viatjat aquest cap de setmana fins a Doha, Bahrain, aprofitant que no jugava contra el València. Allà ha acompanyat la seva companya, Lara Álvarez, que s'estrenava com a comentarista del Mundial de motos a Tele 5. Per cert, la retransmissió va ser molt criticada per les constants interrupcions publicitàries.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Valenciano. La número 2 del PSOE, Elena Valenciano, es va referir ahir als comiats de personal que haurà d'afrontar el partit després d'haver vist com baixaven els seus ingressos pel mal resultat electoral. "Tindrem la plantilla que puguem pagar", va dir lacònica.

'Titanic' El creuer MS Balmoral va sortir ahir del port de Southampton per recrear durant 12 dies el trajecte del Titanic . El creuer compta amb el mateix nombre de passatgers, 1.309, entre els quals hi ha parents de víctimes i supervivents del naufragi, experts en aquell episodi històric i un grup de música belga que interpretarà els mateixos temes que en el trajecte de principis de segle.

stats