17/10/2011

El fill predilecte del rei Fahd

2 min

Amb emoció llegeixo el titular "Un príncep saudita atraca el seu iot ostentós a Barcelona i lloga un cine per a ell". El príncep es diu Abdalaziz bin Fahd bin Abdalaziz Al Saüd i, segons el diari, és a Barcelona "d'incògnit". També, segons el diari, era un dels fills "predilectes" del rei Fahd, perquè ja se sap que aquesta mena de reis tenen sempre fills predilectes i fills no tan predilectes.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Que s'hagi fet tancar un cinema ho entenc. Jo també ho faria si fos la filla predilecta del rei Fahd. Si et fas tancar un cinema per a tu sol no suportes l'olor de crispeta, ni els comentaris dels altres parroquians, que miren les pel·lícules com qui fos a casa mirant la tele i no poden evitar anar comentant tot el que passa (encara que vagin sols). Però és que també s'ha fet tancar la zona d'oci de Diagonal Mar. I també ho entenc. Es perdrà la visió d'alguna Jenniffer, però no haurà de fer cues per pujar al cotxe de bombers que va amb un euro i que es troba a la porta d'una botiga de roba. Però és que també s'ha fet tancar "una llibreria del centre" i això sí que em costa més d'entendre. Quina llibreria? ¿L'Excellence, dedicada a l'autoajuda? ¿Potser tenia ganes de comprar-se l'edició catalana de Qui s'ha endut el meu falàfel ? ¿Potser volia El mètode Dukan ? Aleph , de Paulo Coelho?

Em poso molt tonta si m'imagino Abdalaziz bin Fahd bin Abdalaziz Al Saüd (el fill predilecte del rei Fahd) tot sol remenant les novetats de La Central, o de la Casa del Llibre, o de la Jaimes o de la Bertrand. Quina emoció si me l'imagino agafant Jo confesso del prestatge i pagant-lo. Quin goig sexual si el veig preguntant-li a la llibretera si tenen alguna cosa de l'autor de Pa negre (la pel·lícula que potser va veure tancat tot sol al cinema).

stats