02/08/2011

Tot inclòs, tot controlat

1 min

A més del curiós juliol que hem passat, a Mallorca s'han afegit altres inconvenients diguem-ne dissuasoris per a l'arribada de turistes. En concret, a Magaluf i s'Arenal, un violador en sèrie i un hotel on els clients tendeixen a morir intoxicats no han contribuït gaire -siguem sincers- a atreure els amants del sol i la sangria.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

El violador, això sí, ha estat detingut. Ja n'era hora, perquè feia tres anys que la Guàrdia Civil li seguia la pista sense resultats. S'havia especialitzat en turistes britàniques, a les quals assaltava de molt mala manera, i el testimoni d'una de les víctimes ha estat clau per al bon desenllaç de la història. Es tractava d'un jove que feia de cambrer a Magaluf mateix: el propietari del local on treballava va declarar que "era un bon treballador que mai va donar problemes". Ens tranquil·litza immensament.

A l'Hotel Tropical Park de s'Arenal, amb només tres dies de diferència, una turista va ser trobada morta i un altre en estat crític després d'haver pernoctat, en tots dos casos, a l'habitació 527. Una fuita de gas en podria haver estat la causa. Va caldre desallotjar els 470 clients de l'Hotel dels Horrors i reallotjar-los en altres establiments de la zona, cosa que fou feta en menys d'un dia. Fonts del ram hoteler van considerar aquesta evacuació "un èxit". I tant: si mai morim o som violats durant unes vacances a Mallorca, sempre tindrem el conhort de saber que, encara que no ho sembli, en realitat tot està sota control. Bravo.

stats