09/09/2011

Quan brilla la veritat total (i absoluta)

2 min

Avui és un dia molt especial. Respiro i l'aire fa olor d'aire. Miro al meu voltant i tot té color de color. Paro l'orella i els ocells piulen melodies que no són de Melendi. Ah, i el tomàquet té gust de tomàquet. Efectivament, l'origen d'a questa meravella de jornada són les declaracions de béns i rendes publicades pels diputats i senadors espanyols. Un exercici de transparència total en què brilla la veritat en estat pur (o més). I un servidor, que en el fons és un tros de pa beneït (i també força beneit), s'ho ha cregut tot i s'ho ha empassat a cullerades soperes amb una alegria que no me l'acabo.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

José Luis Rodríguez Zapatero declara que té un patrimoni de 160.000 euros, una parcel·la a Lleó i 34.925 euros en un compte compartit. Carme Chacón declara 21.000 euros. Joan Saura, 65.000 euros. Josep Antoni Duran i Lleida diu que deu un milió d'euros en préstecs, però al banc només hi té 9.000 euros. Tomás Gómez, últim candidat socialista a la Comunitat de Madrid, afirma que al banc hi té 1.400 euros, tot i declarar uns ingressos anuals de 58.528. Alícia Sánchez-Camacho deu quatre préstecs als bancs per un import de 747.000 euros, però no declara cap propietat. Ni tan sols un cotxe. Ara bé, vostè no pateixi, que el seu partit va sortir ahir a mitja tarda dient que hi ha hagut un petit error i que es veu que sí, que té alguna propietat (cosa que em va consolar força perquè si demanes 747.000 euros als bancs i no és per comprar-te alguna propietat és que gastes molt al supermercat). Vaja, un exercici de veritat de la bona que segueix la línia Paco Camps, que en el seu dia va declarar que posseïa un patrimoni de 13.551 €, un cotxe del 1995 i un saldo bancari de 2.796 €.

Li ho diré en confiança, tanta veritat m'ha marejat, què vol que li digui. Sóc sensible i a mi quan no em prenen per imbècil ni res em desarmen. Senyories, gràcies per permetre'm recuperar la confiança en vostès!!!!

stats