28/02/2011

La normalitat musical

1 min

De nosaltres han dit que érem el grup dels que van als Verdi de BCN i que, sortint, sopen en un McFalafel. Que som el que som gràcies a Pep Guardiola, present al ja mític concert del Palau on va coure's la seva renovació del 2010. O també som coneguts com "el grup d'aquell de la barba amb cara de monitor escolta que toca una guitarreta". Potser sí que som una miqueta tot això, però agradi més o menys als nostres enemics, els Manel som alguna cosa més.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Dijous vam presentar dues cançons del nostre segon CD (o conjunt d'emapetresos, o noves aportacions a l'Spotify, o com coi en diguin ara). El resultat és que, cal dir que amb un màrqueting molt ben fet, vam ser titular al Telenotícies de TV3 i les ràdios catalanes van estar tot el matí fent-nos difusió. Fins i tot les edicions digitals dels diaris preguntaven als seus lectors (i a les seves lectores) quina de les dues cançons els agradava més. Per un dia vam desplaçar de l'actualitat Lady Gaga. Ah, i sense necessitat de gastar-nos 100 euros en carpaccio de carn per abillar-nos. El nostre secret? Explicar històries quotidianes amb una música que recull coses del Grup de Folk afegint-hi l'essència d'aquell esperit laietà que cada nit dels anys 70 va castigar-se el fetge a la Zeleste del carrer Argenteria.

Però, sobretot, que la nostra única militància pública és la música i que als nostres concerts s'hi ve a escoltar música, no a fer voleiar banderes.

Senyal d'un país que potser comença a ser normal. Tant com dir-se Manel.

stats