26/06/2012

El president a la reunió d'Eurovegas

2 min

Hello everybody, I'm the president More of Catalonia. But you can also call me the governor, as I told once to Scarlett Johansson, who is almost as beautiful as our Judit Mascó. Well, are you enjoying Catalonia? Really? Well, Catalonia is wonderful. I hope you did like the Low Llobregat: it's such a wonderful place to settle Eurovegas, don't you think so? Hey, why are you looking at me like that? Go ahead, make my day!

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mirin, si no els fa res, els parlaré una mica en català, que al cap i a la fi és l'idioma del país, i, si tenen vostès cap dubte, ja els ho traduirà el conseller Mas-Colell, que d'anglès en sap un ou, vull dir un niu. Què, han dinat bé? Sorry? Ah, que els ha sobrat una ració de capipota per si vinc amb gana? No, no, thank you very much : jo ja m'he pres les meves tres avellanes i he fet les meves cinquanta piscines, com va explicar la Rahola, i vaig com un toro. Red Bull, you know ? Però ara no em confonguin el toro hispànic amb el ruc català, que són coses molt distintes, eh? Catalonia is not Uganda; is much more like Holland (the country, not the French president) or Massachusetts . Com? Ai, perdó, el que volia dir és que Catalunya, si s'assembla a alguna cosa, és a Las Vegas. No troben?

Com diu, que si poden fumar? No, no, nosaltres tenim unes lleis i unes normes i aquí no fuma ni Déu, you know ? A més, som un país que busca la innovació, la tecnologia i la biociència, com vaig explicar la setmana passada en algunes de les ciutats més importants de la seva nació, com Boston i Nova York. Perdoni, què diu ara? Que ni a Boston ni a Nova York els deixen a vostès obrir casinos ni puticlubs? Oh, my Goodness, what a mistake! Aquí sabem que no hi ha cap mena de contradicció entre voler ser capital del coneixement i ser-ho al mateix temps de la màfia: per què hauria d'haver-hi cap problema? Al cap i a la fi, Frank Sinatra va ser un gran benefactor de les millors universitats d'arreu del món, i nosaltres sempre hem estat molt de l'American way of life .

S orry ? No, perdoni, no hi torni, que aquí no es pot fumar. Don't insist, please . Què diu ara? Ah, que si un eventual procés d'independència de Catalunya podria influir en la bona marxa dels seus negocis? Well, of course it won't , d'on treuen aquesta idea? Ah, dels meus discursos? No, no, jo el que he dit fins ara és que hem d'anar cap a Ítaca, però per ajudar els grecs, you know what I mean ? Però vaja, nosaltres estem fent possible, des de la responsabilitat que ens caracteritza, que Mariano Rajoy aconsegueixi alçar - as the Valencian people say - un gat pel rabo . Nosaltres no és que demanem ben bé la independència, només un pacte fiscal. I que quedi clar que, in Catalonia , no tenim res a veure amb el sud del malbaratament, la xaranga i els toros. We are serious, do you understand?

Com diu, que no acaben de veure clares les opcions de Catalunya? Que potser encara se'n van a Madrid? Escoltin; ara que hi penso em sembla que tinc uns purets a la butxaca: els fa res que els convidi a fumar?

stats