País Valencià 27/05/2013

Un policia local afectat per les preferents de Bankia apunyala un extreballador de l'entitat a València

El presumpte agressor és un policia local a qui se li havia retirat l'arma reglamentària per estar de baixa per depressió. La víctima podria ser un extreballador de Bankia

Efe
1 min

ValènciaUn policia de 38 anys ha estat detingut després d'apunyalar quatre vegades un home 55 a l'interior d'un domicili a València, segons han informat avui a EFE fonts del Cos Nacional de Policia. L'agressió es va produir ahir cap a les tres quarts de set de la tarda al domicili de la víctima, al districte de Russafa, fins on va acudir el presumpte agressor, que té "problemes psiquiàtrics", segons les fonts.

D'una banda, el presumpte agressor, un home afectat per les preferents de Bankia, és un agent de la policia local de baixa per depressió a qui se li havia retirat l'arma reglamentària, segons han confirmat fonts municipals. D'altra banda, diversos mitjans de comunicació publiquen avui que la víctima és un extreballador de l'entitat financera; aquesta informació, però, no l'ha confirmat la policia.

Després d'una discussió entre els dos homes, tots dos espanyols i segons fonts policials coneguts entre ells, el presumpte agressor clavar quatre ganivetades a la víctima, que els agents de la policia espanyola van traslladar a un centre hospitalari. La víctima es troba ingressada a l'hospital La Fe de València amb ferides d'arma blanca al pit i la nuca, i la van operar diumenge a la nit d'urgència.

L'agressor va ser detingut cap a dos quarts de deu del vespre al seu domicili, situat al districte de Trànsits de València, i va ser ingressat immediatament en un centre psiquiàtric sense passar, de moment, a disposició judicial.

stats