País Valencià 18/09/2012

Rita Barberá sobre Esperanza Aguirre: "Ha obert molts camins a les dones"

L'alcaldessa de València ha destacat la "gran trajectòria i la gran gestió" de l'expresidenta madrilenya, amb qui manté una "sincera amistat" des de fa 30 anys

Efe
1 min

ValènciaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha mostrat hui la seua sorpresa per la dimissió de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. Barberá, que ha explicat que va parlar amb ella la passada setmana, ha dit que no li va "notar res" pel que ha sigut una decisió que "ha sorprès a tots".

En declaracions als periodistes, l'alcaldessa ha expressat tot el seu "afecte i proximitat" cap a Esperanza Aguirre, i ha recordat la "sincera amistat" que els ha unit al llarg dels 30 anys que ambdues porten en política. Així ha destacat algunes de les virtuts de la dirigent popular que, per a Barberá, "ha obert molts camins a les dones".

L'alcaldessa ha reiterat que Aguirre és "una gran política" que ho ha demostrat amb una "gran trajectòria i gran gestió en la Comunitat de Madrid". També ha destacat de l'expresidenta madrilenya que és una persona "franca i clara" amb qui comparteix "la passió per fer política". "Ella en la seua terra i jo en la meua", ha subratllat Rita Barberá.

stats