País Valencià 31/07/2013

La fiscalia denuncia el president de l'Autoritat Portuària de València per malversació i prevaricació

Les diligències del jutjat investigaran un possible frau de 40 milions d'euros, segons la informació avançada pel diari Las Provincias

Efe
1 min

ValènciaEl president de l'Autoritat Portuària de València, Rafael Aznar, i tres directius més d'aquesta entitat han estat denunciats per la Fiscalia per la comissió d'uns possibles delictes de malversació i prevaricació, segons ha informat avui el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià.

El tribunal valencià ha explicat que el titular del jutjat d'instrucció número 14 de València, que ha rebut avui la denúncia, té previst practicar diverses diligències abans de citar a declarar els denunciats. El diari valencià Las Provincias avançava avui aquesta informació i assenyalava que la denúncia investiga un frau superior als 40 milions d'euros, relacionat entre altres assumptes, presumptament, amb adjudicacions per a la construcció d'infraestructures.

Rafael Aznar ocupa la presidència del port de València des de setembre de 2004, quan va accedir a la mateixa des de la vicepresidència després de la renúncia del llavors president Rafael del Moral.

stats