PRIMERA DIVISIÓ
País Valencià 19/04/2014

El València esgarrapa un punt i deixa tocat l'Osasuna (1-1)

Jonás ha empatat un partit que s'havia posat de cara per als locals gràcies a Oriol Riera

Cejudo i Rubén Vezo, en acció durant l'Osasuna-València

PamplonaL'Osasuna ha rebut un fort cop a les seves aspiracions d'apropar-se a la permanència en deixar escapar la victòria davant el València, per culpa d'un gol obra de Jonàs als 84 minuts (1-1) .

L'equip navarrès, que arriba als 35 punts en la classificació, suma així el seu cinquè partit sense guanyar a casa davant un València que arribava a Pamplona amb la ment posada en les semifinals de la Lliga Europa. L'Osasuna ha marcat als 19 minuts gràcies al català Oriol Riera, que ha rematat un rebuig provocat per un xut de De Las Cuevas, però el València ha dominat el partit. L'equip de Pizzi però, no ha empatat fins els darrers minuts gràcies a Jonás.