Lliga BBVA
País Valencià 25/10/2014

El València tomba l'Elx des de la cantonada (3-1)

Mustafi i Parejo, amb dos gols consecutius de córner, deixen el partit encarrilat perquè el remati l'autogol de Lombán a la represa

El València celebra el segon gol contra l'Elx / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

BarcelonaEl València, després de l'ensopegada inesperada a Riazor, ha tornat a sentir-se poderós amb una victòria clara per 3-1 contra l'Elx a Mestalla, gràcies, sobretot a l'estratègia. Els xes s'han retrobat amb les sensacions ofensives de les primeres jornades per mantenir-se en les primeres posicions de la classificació.

Mustafi, després de rematar de cap un córner picat per Piatti, ha obert el marcador al minut 13 de partit. Poc després, al 18, Parejo ha ampliat diferències, en una altra acció d'estratègia. El migcampista xe ha pentinat enrere una centrada curta des de la cantonada de Piatti. El València ha tingut més ocasions per ampliar l'avantatge, mentre que l'Elx pràcticament no ha tingut resposta.

I si tenia cap opció l'equip il·licità, s'ha esvaït als vint minuts de la represa, quan un autogol de Lombán, després d'una pilota penjada per Piatti, ha fet el 3-0 definitiu.

Al minut 83 s'ha viscut el debut de Negredo en Lliga amb el València. Ha entrat per Rodrigo.

Amb tot decidit, l'Elx ha fet el gol de l'honor a través de Jonathas.