FUTBOL
País Valencià 21/09/2014

El Vila-real remunta contra el Rayo (4-2) i segueix a la zona noble de la classifcació

Amb aquesta victòria, el Vila-real es consolida mentre el Rayo segueix sense conèixer encara la victòria

Espinosa celebra el primer gol del Vila-real contra el Rayo / DOMENECH CASTELLÓ / EFE

Vila-realEl Vila-real ha aconseguit una remuntada espectacular davant un Rayo Vallecano que ha arribat a anar guanyant 0-2, però que no ha pogut controlar la segona meitat i això ho ha aprofitat el conjunt castellonenc per vèncer per 4-2.

Marcelino García Toral ha apostat per les rotacions després del cansament acumulat pel partit de la Lliga Europa de dijous a Alemanya. Per la seva banda, Paco Jémez no ha pogut alinear, entre d'altres, Javier Aquino ni Jonathan Pereira per contracte (estan cedits pel Vila-real). El Rayo Vallecano s'ha avançat en el minut 21: Tito ha centrat des de la banda dreta i Kakuta s'ha avançat a la defensa per rematar i ha inaugurat el marcador. El 0-2 no trigaria a arribar. El Rayo estava còmode i ho ha reflectit amb un nou gol, aquest cop obra d'Alberto Bueno. Licá ha centrat des de la banda dreta, ha rematat Leo Baptistao i el rebuig d'Asenjo l'ha caçat Alberto Bueno, que ha marcat a plaer (min 28).

El Vila-real ha reaccionat amb coratge i ha aconseguit retallar distàncies gràcies a Espinosa. El migcampista ha fet l'1-2 a porta buida després d'un xut de Cheryshev que ha rebutjat amb dificultats Cristian Álvarez (min 32). L'equip castellonenc ha pogut empatar poc després. Bruno s'ha inventat una genial passada interior per a Uche, que ha superat el porter del Rayo amb una vaselina però s'ha topat amb el pal en el segon intent.

El Vila-real ha sortit molt més connectat en la segona part i ha tingut la igualada en dues clares ocasions d'Uche i Cheryshev que no s'han concretat en gol. El 2-2 ha arribat en el minut 62: Trigueros ha llançat un córner i Musacchio ha rematat a la xarxa de manera inapel·lable. El Rayo havia baixat el rendiment i el Vila-real passava a dominar completament el partit. La remuntada groga l'ha culminat Vietto. El jove davanter argentí ha aprofitat una centrada rasa des de la banda esquerra de Cheryshev i ha anotat amb un bon xut amb l'esquerra el 3-2 davant la desesperació de la defensa de l'equip madrileny (min 74).

El 4-2 ha tingut els mateixos protagonistes. Cheryshev s'ha internat per la banda i ha fet la passada de la mort a Vietto, que ha fet el seu segon gol del partit amb un xut col·locat al pal (min 87).

Amb aquesta victòria, el Vila-real es consolida a la zona noble de la classificació, mentre el Rayo segueix a la part baixa sense conèixer encara la victòria.