País Valencià 25/07/2012

Un home mata a punyalades a la seua dona de 53 anys al seu domicili de València

L'agressió es va produir anit i la policia va detindre a la parella de la dona al mateix lloc dels fets. No constava cap denúncia prèvia per maltractament

Efe
1 min

ValènciaUna dona de 53 anys ha mort apunyalada suposadament per la seua parella sentimental, de 62, en un domicili del carrer de Berní i Catalá de València, segons han informat a Efe font policials. Els fets van ocórrer anit al voltant de les 21.30 hores i malgrat que la dona, de nacionalitat boliviana, va ser traslladada i intervinguda en l'Hospital Clínic, va morir unes dues hores més tard.

La policia va rebre un avís a les 21.20 hores perquè es dirigira al citat domicili, on la patrulla va ser rebuda per un home que presentava una ferida en el pòmul. Després d'accedir al domicili van trobar a la víctima quasi inconscient sobre un toll de sang en la cuina i tot seguit van avisar als serveis sanitaris, que van constatar la presència de tres punyalades en el seu cos.

El suposat agressor, de la mateixa nacionalitat que la víctima, era la seua parella sentimental i va ser detingut al mateix lloc dels fets i posat, més tard, a disposició judicial. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià, no hi ha constància de denúncies prèvies per maltractament. El jutjat de violència sobre la dona número 1 de València s'ha fet càrrec del cas.

stats