09/06/2016

Un còctel ‘made in’ Barcelona

2 min
Un còctel ‘made in’ Barcelona

Els hotels són per a turistes. Error. Els hotels de Barcelona són per als barcelonins. I és precisament aquesta la filosofia de Casa Bonay: reconciliar veïns + estrangers. I de passada, que els seus hostes se sentin com locals. Firmo. Coordenades: Gran Via - Tetuan. Reconec l’edifici ipso facto, paro en sec, miro enlaire i somric. Emblemàtic, imponent. Una joia de l’Eixample. La meitat de la feina ja està feta. L’altre cinquanta per cent dependrà del que es cogui dins.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Comencem. Rajoles hidràuliques, sostres alts, plantes i MOLTA llum natural. L’entrada és espectacular. La recepció = tota de fusta + dissenyada pel Marc Morro. Good point. Però creieu-me, no serà l’últim. La Casa Bonay = un còctel del millor talent local. La identitat és de l’estudi Mucho i la il·luminació de Santa & Cole. Un corner de Blackie Books, el cafè de Satan’s Coffee, sucs cold pressed de Mother. I el disseny d’interiors de l’Studio Tack de Nova York (segurament l’únic que no és made in Barcelona). La mescla, explosiva. I la impressió, de 10.

Doble ‘flashback’Per no abaixar el ritme de combinats de nivell, entro al Libertine = la zona de còctels. Menú de DJ, de menjar i de begudes. I pronostico el pròxim hotspot imperdible in town. M’expliquen que la idea és que sigui un hotel democràtic. I això vol dir: turistes a les plantes superiors i barcelonins a les inferiors. I també s’hi val al inrevés. Perquè un hotel pot ser molt més que un lloc de pas. Ah! I si tot plegat us sembla massa urbà, agafeu l’ascensor i premeu el botó de l’àtic. L’Alejandra Coll (aka Asilvestrada) hi ha cultivat un hort urbà per flipar. Aquí m’han conquistat. +100% i pujant.u

CASA BONAY. GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 700 CASA BONAY.

stats