UN ANY DESPRÉS
Política 09/07/2011

L'ARA reuneix els protagonistes de l'espot promocional de la manifestació del 10-J

Jordi Pujol, Heribert Barrera, Albert Om, Toni Soler i Muriel Casals, entre d'altres, apareixen en el vídeo de commemoració del primer aniversari de la manifestació

Redacció
1 min

BarcelonaAquest diumenge farà un any de la manifestació del 10-J, que va reunir més d'un milió de persones al centre de Barcelona per protestar contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. A l'ARA ho recordem reunint els protagonistes de l'espot Somniem, que va servir per promocionar la manifestació, el lema de la qual va ser Som una nació, nosaltres decidim.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Jordi Pujol, expresident de la Generalitat, Heribert Barrera, expresident del Parlament; els líders sindicals Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego; els periodistes Albert Om, Toni Soler, Xavi Torres i Eloi Vila, a més dels actors i actrius Lluís Soler, Toni Albà i Mercè Pons, van explicar dijous passat quines eren les seves sensacions en el primer aniversari d'aquella concentració multitudinària.

Demà diumenge l'edició en paper publicarà 7 pàgines sobre l'estat de la política catalana un any després de la sentència contra l'Estatut, a més d'avaluar quants llibres han explicat les relacions entre Catalunya i Espanya el proper any. També hi haurà un article de Toni Soler.

stats