Política 10/10/2011

La Federació de Barcelona Ciutat de CDC posa en marxa un grup de treball sobre el moviment del 15M

L’objectiu d’aquest grup és analitzar l’origen del moviment i la seva evolució i de quina manera es poden generar espais de debat per compartir idees i propostes

Ara
1 min

BarcelonaLa Federació de Barcelona de CDC ha impulsat un grup de treball pioner inspirat en el que representa des del passat mes de maig el moviment del 15M. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un àmbit d’anàlisi, obert a militants i simpatitzants, sobre l’origen del moviment i l’evolució que ha viscut en els darrers mesos, i estudiar de quina manera es poden generar espais de debat comuns en els que puguin participar els anomenats ‘Indignats’, la societat civil i els partits polítics.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El grup de treball, que arrenca amb una quinzena de militants i dos ciutadans sense adscripció política inscrits, ha estat motivat per les demandes i al·lusions directes d’aquests grups populars a les organitzacions polítiques.

A través de la reflexió i l’anàlisi d’aquest grup, la Federació de Barcelona de Convergència preveu tirar endavant informes, propostes de resolució i recomanacions, que puguin incloure aportacions de membres d’aquests col·lectius. L’executiva de la Federació, impulsora d’aquesta iniciativa, té previst convidar membres i representants del moviment d’ ”Indignats” a fi d’aprofundir en les conclusions del grup de treball.

stats