Política 10/06/2011

Rubalcaba als indignats:"Si hi ha violència, la policia actuarà"

El responsable del ministeri de l'Interior cancel·la una visita de partit a València

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl vicepresident primer del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, assegura que "la prudència es transformarà en fermesa si hi ha violència" entre els concentrats a les places espanyoles des del 15 de maig. Ho ha dit l'endemà dels incidents a València durant la constitució de les Corts valencianes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubalcaba ha elogiat la "mesura i la prudència" que, a parer seu, ha demostrat fins ara la policia i ha afirmat que "seguirà sent així". Ara bé, també ha volgut deixar molt clar que no permetrà incidents ni problemes d'ordre públic al carrer. No ha volgut polemitzar amb el PP que li retreuen la contundència de la policia amb els manifestants tot i que d'altres dirigents han reclamat més determinació al govern espanyol. "Quan un jove va a una plaça a debatre, l'últim que pot rebre de l'Estat és un cop de porra", ha dit.

El vicepresident ha optat per suspendre un viatge com a candidat del PSOE al País Valencià, previst per avui.

El número 2 de l'executiu de Zapatero ha esquivat referir-se al fet que el nou president del Parlament, Juan Cotino, hagi col·locat un crucifix a la taula que presideix la cambra.

stats