Política 23/02/2011

Zapatero a Rajoy: "Avui no vull discutir amb vostè, és 23-F"

El president espanyol ha esquivat el cara a cara més dur amb el líder del PP, que l'havia acusat de ser "un llast per a l'economia"

Joan Rusiñol
1 min

MadridMariano Rajoy ha retret avui a Rodríguez Zapatero les seves xifres econòmiques i l'ha acusat de ser "un llast per a l'economia" perquè, a parer seu, genera una desconfiança que atura la inversió de portes endins i dificulta el crèdit de portes enfora. El president espanyol, però, no ha volgut entrar en el cos a cos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de l'executiu espanyol s'ha limitat a dir que el programa del PP es resumeix amb la frase: "La culpa de tot és de Zapatero". Dit això, i després de demanar que el balanç econòmic es fes d'aquí un o dos anys per tenir més perspectiva, ha assegurat que avui no volia "discutir" amb Rajoy "perquè és 23-F". La bancada popular l'ha escridassat i el president del Congrés, José Bono, ha hagut de demanar silenci.

Per Zapatero, avui és un dia per valorar "la dignitat, la unitat, la llibertat" que van demostrar els diputats avui fa 30 anys i ha reclamat que avui tothom ho recordi.

stats