Política 09/11/2014

Alta participació al punt de votació de Brussel·les

Centenars de persones voten des de les 9 del matí a una de les principals seus habilitades fora de Catalunya

Laia Forès
1 min

Brussel·lesDesenes de persones fan cua aquest diumenge al matí al punt de participació de Brussel·les de la consulta del 9-N, un dels principals punts habilitats a l'exterior. Catalans vinguts de diferents punts de Bèlgica, Holanda, Luxemburg i Alemanya han volgut participar-hi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A les 9 en punt ja hi havia cua, i a mesura que avança el matí cada vegada hi ha més catalans que s'esperen per poder dipositar el vot. És el cas del Sergi, que viu a Luxemburg i ha viatjat expressament a Brussel·les per poder participar al 9-N. Acaba de ser pare però això no li ha impedit desplaçar-se a la capital belga. "Ens ha fet gairebé més il·lusió poder votar aquí que a Barcelona", explica el pare del Sergi, que també ha passat per Brussel·les abans de tornar a Catalunya.

A Brussel·les, 35 persones es van presentar voluntàries per gestionar les votacions, gairebé més del doble del previst. "Em feia molta il·lusió viure-ho des de la primera línia", explica l'Aurèlia, encarregada de donar la benvinguda als participants i explicar on és la taula de votació. "El més bonic es veure com la gent ve molt contenta a votar", explica.

stats