POLÍTICA
Política 09/03/2012

L'ACM demana a la delegada del govern que eviti polèmiques i dóna suport a Sant Pol

L'entitat explica que l'acte és "aliè" a l'Ajuntament perquè "va ser provocat per manifestants que no resideixen al municipi"

Efe
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'Associació Catalana de Municipis (ACM) ha demanat avui a la delegada del govern espanyol a Catalunya, María Llanos de Luna, "evitar la generació de més polèmiques artificials" per l'ús de la bandera espanyola en els ajuntaments i ha expressat el seu suport al consistori de Sant Pol de Mar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons indica una carta remesa per l'ACM a la delegada del govern espanyol després de l'episodi ocorregut a Sant Pol de Mar, l'associació catalana explica que l'acte de violència és "aliè" a l'Ajuntament perquè va ser provocat per "manifestants" que no resideixen al municipi. Per tant, el president de l'entitat municipalista, Miquel Buch (CiU), ha dit que "no té sentit estendre la sospita generalitzada sobre l'actuació de la corporació local per uns fets en els quals no ha participat ni dels que pot ser imputada".

En tot cas, són els Mossos d'Esquadra els que han obert diligències sobre la crema de la bandera i és per tant el cos de seguretat el que decidirà sobre aquest assumpte. En aquest context, l'ACM expressa en la seva missiva la seva "preocupació" per la circumstància que l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i l'Ajuntament que presideix siguin imputats formalment.

stats