Política 18/03/2015

Aguirre ja ha demanat a Aznar que participi a la seva campanya

La presidenta del PP de Madrid defensa la decisió del Tribunal Suprem sobre el setge al Parlament

Efe
1 min
La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, a la manifestació antiavortista de dissabte. EFE

MadridLa presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia, Esperanza Aguirre, ja ha demanat a José María Aznar que participi a la seva campanya. En una entrevista a Onda Madrid, la candidata popular ha revelat que ja s'ha dirigit a l'oficina de l'expresident espanyol i president d'honor del PP per veure en quines dates pot participar en algun dels actes electorals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha dit també que ja té pensada la llista que li agradaria –"la dels millors", a parer seu–, i que està intentant incorporar-n'hi "alguns de molt bons". Espera tenir "força llibertat" per confeccionar la candidatura municipal.

Segons ha dit, encara no ha parlat amb l'expresidenta del PP basc María San Gil, amb qui li agradaria comptar en alguns actes de campanya pels comicis del 24 de maig.

Aguirre ha defensat la necessitat de canviar la llei electoral i ha apostat per un sistema de circumscripcions majoritari a dues voltes, la segona, entre els que obtinguin més nombre de vots si no hi ha una majoria absoluta a la primera, i defensa que tots els candidats hagin de decantar-se abans sobre el candidat a qui donarien suport en una segona ronda.

Suport a la decisió del Suprem sobre el setge al Parlament

A més, Aguirre ha expressat el seu suport a la sentència del Tribunal Suprem que condemna a tres anys de presó vuit persones acusades pel setge al Parlament de Catalunya el juny del 2011, després d'anul·lar part de les absolucions dictades per l'Audiència Nacional. Fins i tot ha assenyalat que el Consell General del Poder Judicial hauria d'elaborar una informació reservada sobre els magistrats que van dictar aquesta resolució.

stats