Política 05/07/2015

Rivera assegura que "pot guanyar el partit" al PP i al PSOE

El líder de C's i candidat a la Moncloa s'erigeix en president capaç de "dialogar amb tothom"

Europa Press
1 min
Albert Rivera, president de Ciutadans / ACN

MadridEl president de Ciutadans i candidat a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, ha reivindicat aquest diumenge els successius reptes electorals superats pel seu partit, que demostren, segons la seva opinió, que està en condicions de "sortir a guanyar el partit" al PP i al PSOE en les eleccions generals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el seu primer discurs després de ser proclamat candidat a la Moncloa, Rivera ha fet un repàs dels resultats obtinguts per la formació taronja a les urnes, primer a Catalunya, després al Parlament Europeu i, finalment, en les passades eleccions autonòmiques i municipals.

"Ens van dir que allò era impossible", però "sí que era possible", ha subratllat al Teatro La Latina davant de centenars de militants i simpatitzants.

Després de recordar que els sondejos sobre intenció de vot situen C's a tres o quatre punts del PP i del PSOE, Rivera ha assegurat que no només poden escurçar aquesta distància, sinó que poden "guanyar". Als que "no volen veure-ho", els ha aconsellat que "prenguin nota del recorregut" que ha fet el partit en aquests 10 anys.

El president de C's ha assenyalat que la nova etapa política a Espanya només podrà ser encapçalada pels qui hi creuen, una etapa en què a més "cal algú que pugui dialogar amb tothom". Segons ha explicat, el que vol és una Espanya "diversa i unida" on "tot canviï" però "sense trencar-ho tot".

stats