Política 31/08/2014

Agressió contra una parada de l'ANC a Granollers

Segons ha informat la delegació local de l'entitat, dues persones en van sortir "malparades" i van ser ateses pels serveis mèdics

Ara
1 min
Els serveis mèdics atenen les persones que van quedar malparades de l'agressió a la parada de l'ANC / ANC

BarcelonaLa secció local de Granollers de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha emès aquest diumenge un comunicat en què denuncia una agressió contra una parada de l'entitat que recollia vots a favor de la independència. "Dos individus d'entre 30 i 40 anys van insultar els companys que estaven a la paradeta recollint signatures de 'Signa un Vot' i van tirar i pancartes per terra.Gent que hi havia pel voltant els va voler defensar i ningú sap com es van engrescar en una baralla en què dues persones defensores nostres van sortir malparades", relata el text. "A una se la van haver d'endur a urgències una ambulància. Els agressors van fugir cap al pard de Torras i Villà i força gent els va seguir per no permetre que en sortissin impunes. Al final van arribar els Mossos d'Esquadra i els van detenir", assenyala el comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Agraïm la col·laboració de la població defensant la democràcia. Ara bé, sempre és millor deixar-los actuar sense enfrontar-s'hi, fotografiar l'atac o l'agressió i posar una denúncia. Recordem que l'objectiu de l'ANC és aconseguir la independència de manera pacífica", assenyala l'ANC de Granollers. Aquesta mateixa setmana ja es van produir destrosses contra el local de l'entitat a la capital del Vallès Oriental.

stats