Política 09/08/2017

Ada Colau: "No soc ni he sigut mai independentista"

L'alcaldessa de Barcelona evita pronunciar-se a favor o en contra de desobeir el TC si suspèn la llei del referèndum en una entrevista a Antena 3

Ara
1 min
El PSC dona per fet que Collboni trencarà amb Colau si se salta la llei

Barcelona"No soc ni he sigut mai independentista. Hem de superar els estats nació clàssics on les ciutats som actors molt importants, i donar més força a les àrees metropolitanes, que és on hi ha els grans problemes dels nostres dies". Així ha respost Ada Colau a la pregunta dels periodistes d'Antena 3 sobre si és independentista o no.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntada insistentment també sobre si està d'acord amb el que va dir aquest dimarts Josep Rull, que el Govern aplicaria la llei del referèndum encara que estigui suspesa pel TC, Colau ha respost: "Rebutjo judicialitzar aquest debat. Venim de l’anomalia democràtica de no respectar un estatut aprovat democràticament. Hem de tornar al canal polític. No estic en un costat ni a l'altre".

També ha afegit: "El conflicte a Catalunya s’ha de resoldre amb el dret a decidir dels catalans, hi ha una nació que vol ser reconeguda per vies democràtiques, i l’enquistament del PP ha fet que molta gent el 9-N votéssim sí-sí. Hi ha gent que s’ha fet independentista pel bloqueig del partit popular".

stats