Política 23/01/2012

L'advocat d'Urdangarin insisteix en la seva innocència i assegura que el duc de Palma va pagar "molts" impostos

Mario Pascual Vives i el gendre del rei s'han reunit en diverses ocasions des del dimecres passat per preparar l'estratègia de defensa durant la declaració com a imputat en una peça separada del cas Palma Arena, el pròxim 25 de febrer

Efe
1 min

BarcelonaL'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha insistit aquest dilluns en la innocència del duc de Palma sobre el presumpte desviament de diners públics a través de l'Institut Nóos. Pascual Vives ha assegurat que les seves societats van pagar "molts impostos" i ha dit que el gendre del rei afronta amb "coratge" la declaració davant el jutge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mario Pascual Vives ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació a Barcelona i ha detallat que entre dimecres passat i el cap de setmana ha estat reunit amb Iñaki Urdangarin per preparar l'estratègia de defensa durant la declaració com a imputat en una peça separada del cas Palma Arena, el pròxim 25 de febrer.

Les reunions han sigut llargues i s'han fet en un lloc "discret" de Barcelona per poder treballar amb "tranquil·litat", segons l'advocat, que ha assenyalat que ahir a la nit el duc de Palma ja es trobava de nou a Washington, on resideix habitualment.

En relació amb el suposat impagament d'impostos d'Urdangarin, Pascual Vives ha assegurat que les seves societats han pagat molt i que, en qualsevol cas, ha de ser l'Agència Tributària l'ens que hauria d'assenyalar si s'ha abonat "el suficient".

El lletrat ha afirmat també que li consta que Urdangarin rep el suport de la seva dona, la infanta Cristina, i en el mateix sentit ha negat determinats rumors que apunten a un distanciament entre tots dos.

stats