Política 17/09/2014

Aguirre declararà com a imputada el 22 de setembre per fugir amb cotxe

La presidenta del PP de Madrid compareixerà per un possible delicte de desobediència per l'incident de trànsit en què Aguirre va envestir la moto d'un agent que intentava multar-la i va fugir amb el cotxe

Europa Press
1 min

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, declararà com a imputada el pròxim 22 de setembre per fugar-se amb el seu cotxe quan la intentaven multar per aparcar malament a la Gran Via de Madrid, segons ha informat avui dimecres el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM). El jutge Carlos Valle ha iniciat els tràmits per obrir diligències prèvies per un possible delicte de desobediència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els fets van passar el 2 d'abril. L'expresidenta de la Comunitat de Madrid va envestir la moto d'un agent que intentava multar-la per aparcar en un carril bus i va fugir amb el cotxe.

La investigació judicial s'ha obert després que l'Audiència Provincial de Madrid considerés el 5 de setembre que els fets que van passar al carrer Gran Via de Madrid encaixaven amb un delicte de desobediència i no amb una falta lleu, com deia el jutge instructor.

stats